Tots contents

 

 

Contes curts

 

Autora: Mariona Rusca Castellet

Idioma: català

Disseny i il·lustració de portada: Marta Forment

Corrector: Joan Gimeno Conesa

Format: tapa tova

Mides: 21×14 cm

ISBN: 978-84-19953-16-2

Dipòsit Legal: B-13544-2023

Pàgines: 164

 

PVP  € 20

 

 

Sinopsi

 

Tots contents és un recull de breus relats on els personatges enfronten dilemes i conflictes, sovint resolent-los amb un gir inesperat. Els contes narren situacions de la vida quotidiana, alguns personatges estan satisfets amb les seves vides, d’altres no o ni s’adonen de la misèria de les seves existències, la qual cosa no vol dir que estiguin conformes.

L’objectiu no és fer cap judici moral, sinó que el lector es pregunti: “I, què?” No passa res, és el que hi ha, o que deixi anar una rialla socarrenca perquè s’hi ha sentit identificat.

Podeu trovar Tots contents a les següents llibreries:

 

 
Pròximament a Biblioteques
 

 

Comentari de Geli Barberà:

Tots contents no té desperdici: és conceptual, sintètic, cada paraula és la que toca sense que sobri ni una coma. Recorda a Pere Calders, però amb un to i una temàtica més moderns, amb finals que et deixen bocabadat. L’autora demostra una gran capacitat d’observació de la vida quotidiana, atrapant detalls i accions molt significatius que, la majoria de les vegades, passen desapercebuts. Relats basats en històries que donem per conegudes i que es mostren ressaltades amb la ironia que, malgrat tot, ens deixa tots contents”.