NO FACIS PLANS
Els homes de la meva vida

NOVEL·LA
Autor: Carme Ferrando Callís
Idioma: Català
Format: tapa tova
Mides: 21×14 cm
Correcció: Joan Gimeno Conesa
Foto de portada: Eve Blackwood
Foto de l’autora: Laia Cantenys
ISBN: 978-84-18256-39-4
Dipòsit Legal: B 18440-2021
Pàgines: 198

PVP: € 16

 

Una trucada inesperada capgira la vida de la Teresa, una dona que s’acosta a la cinquantena i que ha deixat que la vida la superi.
Aquesta trucada serà el catalitzador d’un canvi necessari en la seva vida que afrontarà amb l’ajut de la seva cosina Laura.

Amb humor i un cínic punt d’autocrítica, NO FACIS PLANS, Els homes de la meva vida, reconstrueix la historia de moltes dones, víctimes de les decisions que no han pogut prendre en pro del patriarcat, en pro dels homes de les seves vides

NO FACIS PLANS, Els homes de la meva vida és una lluïda i atrevida narrativa nova, imprescindible i edificant, una finestra d’aire fresc en què l’autora ens ofereix una visió actual del que sempre ha passat, donant-nos les claus per canviar el guió i, com la Teresa, triar la vida que volem i no al revés, un portal per la dona d’avui en dia i a l’auto-descobriment.

Carme Ferrando Callís, 1965, de Banyoles. No és fins el 2015 que descobreix la seva vocació per l’escriptura.
Va debutar amb la seva primera novel·la Visites a Bibury, 2019.
Professionalment, es dedica a la comptabilitat i a l’assessorament empressarial.

El 2022 ja ha presentat NO FACIS PLANS, Els homes de la meva vida a Banyoles,a Fontcoberta i, el proper 3 de juny  a la Casa de Cultura de Girona.

NO FACIS PLANS, Els homes de la meva vida és la segona novel·la de l’autora.