No facis plans

 

Els homes de la meva vida

 

Novel·la

 

Autor: Carme Ferrando Callís

Idioma: Català

Format: tapa tova

Mides: 21×14 cm

Correcció: Joan Gimeno Conesa

Foto de portada: Eve Blackwood

Foto de l’autora: Laia Cantenys

Disseny de portada: Marta Forment

ISBN: 978-84-18256-39-4

Dipòsit Legal: B 18440-2021

Pàgines: 198

 

PVP  € 16

Sinopsi

Una trucada inesperada capgira la vida de la Teresa, una dona que s’acosta a la cinquantena i que ha deixat que la vida la superi.
Aquesta trucada serà el catalitzador d’un canvi necessari en la seva vida que afrontarà amb l’ajut de la seva cosina Laura.

Amb humor i un cínic punt d’autocrítica, No facis plans reconstrueix la història de moltes dones, víctimes de les decisions que no han pogut prendre en pro del patriarcat, en pro dels homes de les seves vides

No facis plans és una lluïda i atrevida narrativa nova, imprescindible i edificant, una finestra d’aire fresc en què l’autora ens ofereix una visió actual del que sempre ha passat, donant-nos les claus per canviar el guió i, com la Teresa, triar la vida que volem i no al revés, un portal per la dona d’avui en dia i a l’auto-descobriment.

No facis plans es va presentar a Banyoles, a Fontcoberta i a la Casa de Cultura de Girona la primavera de 2022. És la segona novel·la de l’autora i forma part de la Trilogia Bibury.

La Trilogia Bibury comença amb la història de la Clara, Visites a Bibury  i la segueix Mireia, i No facis plans és la tercera entrega, un “spin off” que es desmarca de la trama principal.