Mireia

 

Novel·la

 

Autor: Carme Ferrando Callís

Idioma: Català

Format: tapa tova

Mides: 15×23 cm

Correcció: Joan Gimeno Conesa

Foto de portada:

Foto de l’autora: Laia Cantenys

Disseny de portada: Marta Forment

ISBN: 978-84-19953-2-47

Dipòsit Legal: B -2024

Pàgines: 231

 

PVP  € 18

Sinopsi

 

Després del final inesperat de “Visites a Bibury“, Mireia comença un camí incert, però decidit cap a la recerca de la veritat sobre el que va succeir a Bibury.  Amb determinació, investigarà obcecada tot el que envolta a Ricard sense escoltar-se a ningú ni tenir-ne en compte les conseqüències. No té cap dubte que la veritat sempre ha de sortir a la llum. Com a periodista compromesa, Mireia no només se centrarà en les derives personals en el seu afany per descobrir la veritat. Desafiarà al seu entorn i provocarà situacions que posaran en risc la seva situació personal i laboral. Els lligams familiars es posaran a prova, i la seva relació amb l’Anna, la seva parella, s’enfronta a noves dificultats. A aquesta complexitat se sumen els reptes de la maternitat amb el naixement dels seus fills bessons, la Gia i en Bru.

Amb una narrativa envoltada d’intriga i personatges que prenen vida, “Mireia” ens convida a explorar la complexitat de les relacions personals, els dilemes, les lleialtats, les pors i la sinceritat amb un mateix.

Es queden en silenci després de la punyent pluja de retrets, amb la musiqueta de fons dels xarrups d’en Bru que ha restat impassible durant la discussió. La Mireia es sent culpable, sent que li està fallant a l’Anna, però també sap que si li fes cas a qui estaria fallant seria a la seva mare, que ella no hi és per poder-la perdonar, per poder-la absoldre de les seves errades, per alliberar-la del pes de la culpa per com la va tractar durant deu anys. Es sent impotent, no sap què ha de fer. De moment i com que gairebé és hora de dinar se’n va a la cuina a preparar alguna cosa. Rumia, mirant l’interior de la nevera, a veure què pot cuinar que sigui fàcil, ràpid i que complagui l’Anna.