Va néixer a Figueres el 5 de gener del 1929 en el si de la família Godoy-Rotllens. Fou la petita de quatre germans i l’única nena. Va estudiar a les Dominiques franceses de la Presentació, de Figueres i a Barcelona va cursar el Professorat Mercantil a l’Escola d’Alts Estudis Mercantils, estudis que va compaginar amb la carrera de piano i estudi d’idiomes, entre ells l’esperanto, el qual va reprendre ja fa uns anys dedicant-se ara al seu ensenyament.

Es va traslladar a Cassà de la Selva l’agost del 1954 pel seu matrimoni amb Jordi Vilahur Nadal. Mare de cinc fills, el 1978 es va inte-grar a la vida professional com a professora d’autoescola fins a l’any 1991. Diplomada en Teologia per l’Institut de Teologia de Girona va exercir com a professora de Religió en l’Institut de Formació Professional de St. Feliu de Guíxols fins a la seva jubilació.

L’abril del 1979 fou elegida alcaldessa de Cassà de la Selva en el primer ajuntament democràtic de la Transició. Té publicat un primer volum de narracions, un poemari i el llibre “Roselles vermelles”, un testimoni de la batalla de l’Ebre on va morir el seu germà gran.

Podeu seguir la pista de l’autora al seu facebook