Instants i cicatrius

 

 

POESIA I RELATS CURTS

 

Autores: Marta Puig Vilardell i Gisela Fernández Horta

Il·lustracions: Marta Forment

Correccions: Joan Gimeno Conesa

Format: tapa tova

Mides: 14×21

ISBN: 978-84-18256-26-4

Dipòsit legal: B 14622-2021

Edita: Edicions FORMENT

Pàgines: 125

 

PVP  € 15

 

Si desitgeu un exemplar d‘Instants i cicatrius, podeu adquirir-lo aquí mateix

 

Sobre Instants i cicatrius

 

El llibre té set relats escrits per la Marta Puig, cadascun porta per títol el nom d’una dona que ens retrata la seva vivència amb el càncer de mama. Els poemes de la Gisela Fernández donen veu als sentiments de cada dona. Les il·lustracions de la Marta Forment estan inspirades amb cada relat i els seus poemes.
Tot el llibre està fet en clau femenina i la temàtica del càncer de mama està expressada amb molta delicadesa, i la tracta sense pors i sense embuts: Instants i cicatrius és un cant a la vida i a l’esperança.
Instants i cicatrius és la primera col·laboració de les dues autores.

Cliquejeu sobre l’ enllaç de l’entrevista que en Mateu Ciurana de Ràdio Cassà va fer a les autores, un podcast ben divertit que ens apropa a la Marta Puig Vilardell i Gisela Fernández Horta. Elles ens presenten el seu llibre, Instants i cicatrius en primera persona.

Una de les entrevistes més divertides que hem fet on coneixereu més d’aprop aquestes grans autores i amigues: gaudiu-la!

La Marta Puig i la Gisela Fernández amb l’editora i il·lustradora, la Marta Forment, celebrant les galerades d’Instants i cicatrius