Història d’un TanK T-26B-2

Gènere: novel·la històrica/fantàstica
Autor: Adela Filbà Avellana
Idioma: català
Pàgines: 199
Format: tapa tova
Medidas: 21 x 14, cm
Edita: Edicions FORMENT
Pròleg: Josep Ramon Solsona i Oliva, alcalde de Vilanova de la Barca
ISBN: 978-84-121116-3-7
Dipòsit Legal: B 1492.2019

-Segon Premi i Premi Especial al Reconeixement com obra valuosa en la IV Convocatòria d’Obres d’Art Referents a Vilanova de la Barca, Lleida, 2007

Són moltes les històries que hem sentit, llegit o vist sobre la Guerra Civil.  Però en el llibre “Jo soc un T-26B-2” , l’Adela Filbà Avellana ens l’explica amb la veu històrica i màgica d’un protagonista inèdit: el nostre tanc.

Adela Filbà Avellana, de Mataró, és músic i magnífica intèrpret de guitarra, ha guanyat diversos certàmens de música i literatura, ha gravat tres CDs, ha publicat novel·la i poesia i col·labora en obres teatrals i muntatges musicals i de dansa.

Tant la música, com el ball i la literatura, són un mitjà d’expressió mitjançant el qual l’autora expressa la seva personalitat heterogènia i expansiva, amant com és de totes les facetes de l’art.

Us convidem a llegir “Jo soc un T-26B-T”, on la terrible realitat es barreja amb fàbules, follets i dones d’aigua, tradicions i mites de la nostra terra.

Entrevista a lAdela Filbà Avellana, autora de Jo soc un t-26-2, Història dun tank”, llibre que cerca explicar el cantó més terrible de la guerra civil espanyola amb pinzellades de fantasia.