En el camí

 

Poesia

 

Autor: Joan Sala Vila

Idioma: català

Il·lustració: Marta Forment

Format: tapa tova

Mides: 21×14 cm

ISBN: 978-84-19953-18-6

Dipòsit legal: B 8734-2023

Pàgines: 50

 

Preu: €12

 

Sinopsi

 

La poesia t’envolta, pren vida al teu costat. Amb el teu caminar comences versos que a poc a poc et fan pessigolles a les cames, agafen forma a l’estómac i finalment es tornen paraules escrites quan es filtren al cor i neixen a les teves mans.

El camí ple de llum i de foscor no té inici ni té final. Cada dia la foscor arriba i ens abraça, ens acarona i bressola, ens cuida i ens xiuxiueja a l’orella dolces melodies, per deixar que la llum ens envolti, ens faci de guies i ens acompanyi amb sons i harmonies que ens fan dansar.

L’autor, Joan Sala Vila, amb l’editora, Marta Forment, celebrant l’arribada dels primers exemplars del nou llibre de poemes “En el camí”.

En Joan Sala ens regala els seus primers anys de vida en aquests poemes autobiogràfics: una visió nua i neta d’un nen de postguerra amb la protecció d’una família de tradició, d’un poble de camp, els valors, les pors, els primers passos i els premis en un món que ara se’ns fa llunyà però que portem molt endins del cor.

La senzillesa de les paraules i la descripció austera dels poemes d’en Joan Sala, ens apropen a l’atmosfera d’aquell temps, a les fotografies sèpia, d’un fer i parlar ben nostre que esdevé  proper en el record.

Podeu adquirir ‘En el camí’ aquí mateix i a les llibreries La Impossible de Barcelona i a La Gralla de Granollers.