BOCINS DE PELL

Contes curts

1a edició abril, 2022

Autor: Isabel Guzman Ivars

Idioma: Català

Correcció: Joan Gimeno Conesa

Format: tapa tova

Mides: 14 x 21

Fotografies: Daco 

ISBN: 978-84-125260-3-5 

Dipòsit Legal: B 5989-2022

Pàgines: 216

PVP: € 15

 

Bocins de pell aplega set relats independents que, amb un humor esmolat, descriuen les complexes relacions interpersonals, on és fàcil passar de l’amor a la submissió, de la confiança al menyspreu i d’un rol social a la més dura realitat. De darrere d’actituds aparentment normals, poden sorgir històries desconcertants i finals inesperats.

Isabel Guzman Ivars escriu amb un estil espontani que aixeca el llençol de l’aparença i la hipocresia, que sovint domina el nostre caràcter popular i ens impedeix avançar. Mentre nosaltres fem plans en un món que volem sempre conegut i apamat, prepareu-vos perquè, al final, la vida mana.

Figueres, 1964. Llicenciada en Història per convicció i escriptora per devoció. Publica a la revista Alberes i, com a activista cultural, organitza presentacions d’autors catalans on l’originalitat és el senyal d’identitat. Fa la seva incursió en el món literari amb Bocins de pell, on utilitza una prosa efectiva i fresca per explicar amb ironia, relacions personals, de parella, família o amics que sorprenen el lector i no el deixa indiferent.