AD PEDEM LITTERAE (Al Peu de la lletra)

Poesia
Títol: Ad pedem litterae
Autor: Joan Gimeno Conesa
Idioma: Català
Format: tapa tova
Mides: 21x14cm
ISBN: 978-84–12233-2-23
Edita: Edicions FORMENT
Pàgines: 132
Il·lustracions: Marta Forment

Preu:  €15

Aquest és el segon llibre d’en Joan Gimeno, autor de Vic, cuidador de bonsais, corredor de curses de cotxes i poeta.

Veureu la vida a través dels seus ulls, sense filtres, amb honestedat, amb agut i encertat humor negre per mirar de cara la naturalesa humana i les seves debilitats.

Reverencia l’amor i la intimitat, els seus records i anècdotes ens acosten al cor d’aquest poeta que s’autoanomena gris, però, en aquest llibre ens acompanya per un passeig festiu amb una paleta farcida de colors, per a tots els gustos.

Aquí teniu una entrevista que li fan a en Joan Gimeno, a l’Aparador de poesia de la Ràdio Santvi, de Sant Vicenç de Montalt

https://www.ivoox.com/player_ej_61382780_4_1.html?c1=ff6600

Tinguérem al programa Joan Gimeno i Conesa, que vingué a presentar ‘Al peu de la lletra’, el seu darrer llibre que, ara fa res, el juliol de 2020, publicà esplèndidament Edicions Forment amb il·lustracions, magnífiques, de Marta Forment i un pròleg de Guadalupe Vega. « D’una manera estrictament formal ─hi llegim─, diré que és algú que estima profundament la llengua, el lèxic i l’exactitud en l’ús. Intenta tenir cura sempre del ritme, la puntuació i la sintaxi com a mitjà d’arribar a l’inconscient més profund del lector. Tot plegat per a forjar un relat concís, sovint crític, a voltes fins i tot cínic, de la condició humana, intrínsecs a cada un dels lectors que, d’una o una altra forma hauran experimentat o imaginat en somnis.»