Ad pedem litterae

 

Al peu de la lletra

 

 

Poesia


Autor: Joan Gimeno Conesa

Il·lustracions: Marta Forment

Idioma: Català

Format: tapa tova

Mides: 21x14cm

ISBN: 978-84–12233-2-23

Dipòdit legal: T 719-2020

Pàgines: 132

 

PVP   € 15

Si desitgeu adquirir-ne un exemplar, podeu fer-ho aquí mateix

 

 

Sobre Ad pedem litterae

 

Aquest és el segon llibre d’en Joan Gimeno, autor de Vic, cuidador de bonsais, corredor de curses de cotxes i poeta.

Veureu la vida a través dels seus ulls, sense filtres, amb honestedat, amb agut i encertat humor negre per mirar de cara la naturalesa humana i les seves debilitats.

Reverencia l’amor i la intimitat, els seus records i anècdotes ens acosten al cor d’aquest poeta que s’autoanomena gris, però, en aquest llibre ens acompanya per un passeig festiu amb una paleta farcida de colors, per a tots els gustos.

Aquí teniu una entrevista que li fan a en Joan Gimeno, a l’Aparador de poesia de la Ràdio Santvi, de Sant Vicenç de Montalt

 

Tinguérem al programa Joan Gimeno i Conesa, que vingué a presentar ‘Al peu de la lletra’, el seu darrer llibre que, ara fa res, el juliol de 2020, publicà esplèndidament Edicions Forment amb il·lustracions, magnífiques, de Marta Forment i un pròleg de Guadalupe Vega. « D’una manera estrictament formal ─hi llegim─, diré que és algú que estima profundament la llengua, el lèxic i l’exactitud en l’ús. Intenta tenir cura sempre del ritme, la puntuació i la sintaxi com a mitjà d’arribar a l’inconscient més profund del lector. Tot plegat per a forjar un relat concís, sovint crític, a voltes fins i tot cínic, de la condició humana, intrínsecs a cada un dels lectors que, d’una o una altra forma hauran experimentat o imaginat en somnis.»

Aquesta entrevista ens l’ha concedit en Joan Gimeno al seu jardí; moltes gràcies, Joan. Esperem que us agradi tant com a nosaltres 

En Joan Gimeno és col·laborador, corrector de l’editorial i un gran amic nostre. Ens ha deixat llibertat total per a l’edició i el disseny d’Ad pedem litterae, i el fet que li hagi agradat el fa un dels llibres més especials que hem fet fins ara. Gràcies Joan i felicitats.