3 veus i un so

 

Poesia

 

Autors:   Nosal3,

que són Abril Masferrer · Iván López Gil · Paula Amores

Idioma: català

Pròleg: Gisela Fernández Horta

Correcció: Joan Gimeno Conesa

Il·lustracions: Júlia Avendaño, Sònia Masó, Elma Xifra i Francisco Amores

Format: tapa tova amb solapes i guardes de color

Mides: 14×21 cm

ISBN:  978-84-125952-91

Dipòsit Legal:  B 19958-2022

Pàgines: 82

 

Preu  € 15

 

 

Sinopsi

 

Aquesta és la història de tres petits rapsodes que, jugant amb les paraules, van descobrir el món de la poesia i van emprende junts un viatge de transformació i d’amistat.

Aquestes tres veus han anat creixent i en aquest camí de descoberta han trobat el seu propi so.

Tres veus joves, inquietes.Tres veus que s’uneixen en un sol so.

El primer llibre deNosal3

 

El 9 de desembre de 2022, vam presentar 3 veus i un so a la Biblioteca de Cassà de la Selva, que va ser un èxit d’assistència i participació del públic!  

Van obrir l’acte les regidores de l’Ajuntament de Cassà, Silvia Martí i Núria Salvans, van presentar Gisela Fernández Horta i Marta Forment, els tres joves poetes, components de Nosal3, Abril Masferrer, Iván López Gil i Paula Amores, van recitar i respondre totes les preguntes i comentaris de la taula rodona que es va crear, amb simpatia i humor. 

Tot això amb la música aguda i encertada d’en Robert Gázquez que va acompanyar la vetllada amb el seu piano; i un pica pica amb cava per brindar entre fotografies de grup i els autors signant exemplars del llibre!

 

 El llibre 3 veus i un so

 

El missatge i contingut d’aquest poemari són un bon model i referent de la poesia de la nova generació; les il·lusions, la visió del món que els envolta, l’amistat, l’amor i la mort, sense perdre l’esperit crític i l’humor en versos frescos i lliures, amb una introspecció i maduresa que sorprenen i emocionen a la vegada.

A més de la poesia, el llibre està il·lustrat per més de sis artistes també de Cassà, que apugen l’esperit i missatge dels poemes. 

Els joves poetes no cauen en la repetició i sorprenen a cada pàgina, i els poemes a tres mans en són una bona prova! Des del disseny als colors utilitzats, 3 veus i un so és obra i idea del grup poètic Nosal3 que, a més, són grans rapsodes i intèrprets, com van demostrar a la presentació.

 

Nosal3

 

Els tres joves poetes cassanencs són estudiants de quart d’ESO, i a més de descantar-se per les lletres, també són enamorats de la música. Entre les seves activitats extraescolars estan la guitarra, el piano i el cant. De fet, el músic que ens va acompanyar a la presentació és un dels seus professors de música! 

Si heu sentit a parlar dels Petits Marxants, no us sorprendrà saber que tant l’Abril Masferrer, Iván López Gil i Paula Amores en formen part. De fet, de petits han passat a Joves Marxants i les seves inquietuts els han portat a crear Nosal3, i 3 veus i un so, aquesta opera prima del grup, és una passa donada amb seguretat, un auguri de tres veus que caminen i saben cap a on!

Ara podeu gaudir dels seus poemes amb el primer llibre de Nosal3, 3 veus i un so.